SkyFire Ignition - Boost your Power!

Wat is de SkyFire Ignition Driver?

De SkyFire Igntion Driver is een ontstekings-driver die instaat is om een superieure vonk aan de motor te leveren. Het resulaat is meer motorvermogen, a lager brandstofverbruik en verbeterde rijeigenschappen. Wat de SkyFire Ignition Driver zo speciaal maakt is het gebruik van een set algoritmes en Spark Control voor het beste resultaat.

Naast het genereren van een superieure vonk, kan die ook timing-problemen in de ontsteking rectificeren. Wanneer er geen vervangende onderdelen meer leverbaar zijn, bijvoorbeekd vacuum-vervoegings-units, kan de SkyFire Ignition Driver deze vervangen. Bijvoorbeeld, in geval van een gebroken vacuum-vervoegings-unit, zal het brandstofverbruik toenemen met ±30%.

De SkyFire Ignition Driver is een uitbreiding op uw bestaande verdelersysteem, maar ook voor andere systemen inzetbaar, bijvoorbeeld een Distributorless Ignition Systems (DIS). Het kan ook gebruikt worden voor auto's op benzine en heeft geen problemen bij moeilijker ontsteekbare brandstoffen, bijvoorbeeld: E5, E10, E15 en E20. Een extra set algoritmes in combinatie met een extra map zal CNG en LPG nog beter laten presteren.

Installeren van een SkyFire Ignition Driver kan gedaan worden zonder bestaande onderdelen aan te passen. Het bestaande onstekingssysteem kan gebruikt worden als Backup System. Indien gewenst kan de driver uit het zicht gebouwd worden, bijvoorbeeld onder het dashboard.

Rally- en raceauto's zullen profiteren van een hoger vermogen over het totale totale toeren-bereik en de uitstekende gaspedaal-respons. Zelfs arme en rijke mengels worden perfect verbrand.

De SkyFire Ignition is ontwikkeld met 2020 technologie, gebruikt in de meest moderne (lean burning-) motoren. SkyFire Ignition brengt deze technologie naar verdelersystemen van alle leeftijden. Dit maakt de SkyFire Ignition Driver een must have voor klassieke rally- en racauto's en een waardevolle toevoeging voor dagelijkse rijders en klassieke auto liefhebbers.