SkyFire Ignition - Boost your Power!

Wat is de SkyFire1 Ignition Driver?

De SkyFire1 Ignition Driver is een ontstekings-driver die instaat is om een superieure vonk aan de motor te leveren. Het resulaat is meer motorvermogen, a lager brandstofverbruik en verbeterde rijeigenschappen. Wat de SkyFire1 Ignition Driver zo speciaal maakt is het gebruik een speciale Spark Control voor het beste resultaat.

Het kan ook gebruikt worden voor auto's op benzine en heeft geen problemen bij moeilijker ontsteekbare brandstoffen, bijvoorbeeld: E5, E10, E15 en E20.

Installeren van een SkyFire1 Ignition Driver kan gedaan worden zonder bestaande onderdelen aan te passen. Het bestaande onstekingssysteem kan gebruikt worden als Backup System. Indien gewenst kan de driver uit het zicht gebouwd worden, bijvoorbeeld onder het dashboard.

Rally- en raceauto's zullen profiteren van een hoger vermogen over het totale totale toeren-bereik en de uitstekende gaspedaal-respons. Zelfs arme en rijke mengels worden perfect verbrand.

De SkyFire Ignition is ontwikkeld met 2020 technologie, gebruikt in de meest moderne (lean burning-) motoren. SkyFire Ignition brengt deze technologie naar verdelersystemen van alle leeftijden. Dit maakt de SkyFire1 Ignition Driver een must have voor klassieke rally- en racauto's en een waardevolle toevoeging voor dagelijkse rijders en klassieke auto liefhebbers.