Hoe wordt een SkyFire Ignition Driver geïnstalleerd?

SkyFire Ignition Bobine

SkyFire Ignition levert een High Performance Ignition Bobine, welke noodzakelijk is voor de beste prestaties. U kunt de originele bobine laten zitten als backup, indien gewenst. De geadviseerde locatie voor het installeren van de bobine is de originele positie (of in de nabijheid). In geval van een andere locatie, raadpleeg de installatie-instructie.

Voorbeeld van bobine plaatsing
Voorbeeld van SkyFire Ignition Driver installatie

SkyFire Ignition Driver

Autofabrikanten installeren hun Electronic Control Units (ECUs) in de kabine om zo verzekerd te zijn van de beste prestaties en de levensduur van hun producten. Extreme temperaturen, welke gangbaar zijn on de motorkap, kunnen de levensduur verminderen of zelfs de electronica beschadigen. De nauwkeurigheid van elk electronisch component, is in zijn algemeenheid, wordt negatief beïnvloed door hoge temperaturen.

Hierom conformeren wij ons aan installatie-richtlijen welke gebruikt worden door autofabrikanten. Daarom advieseren wij ten stelligste de SkyFire Ignition Driver in de kabine te installeren. Dit garandeert de best perstaties, nauwkeurigheid en maximale levensduur van de SkyFire Ignition Driver.

Installatie tip:
U kunt de SkyFire Ignition Driver installeren onder het dashboard, zodat het niet zichtbaar is en houdt de temperaturen binnen wenselijke marges.

Voor meer informatie, zie de installatie-instructie.

Wij adviseren de SkyFire Ignition Driver te laten installeren door een certificeerde installateur, om zeker te zijn van de maximale performance. Een certificeerde installateur kan de motor testen, inclusief de bestaande auto-electronica, op storingen welke de werking negatief kunnen beïnvloeden.